• Ammonium Carboxy Methyl
  • Hydroxyethyl Selulosa
  • Husus Carboxymethyl Selulosa
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon Somes

Salaku produsén profésional global éter selulosa
  • 10 Taun

    10 Taun

    Urang geus di operasi pikeun leuwih ti 10 taun. Kami dedicated ka produk kualitas sarta rojongan konsumen.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    jaminan kualitas produk urang, concessions harga, patalékan ngeunaan produk, Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.
  • Pangalusna-di-Kelas Rek

    Pangalusna-di-Kelas Rek

    jasa pangiriman mimitina-rate kami anjeun bakal boga aranjeunna dikirimkeun iraha wae jeung di tempat mana wae.
  • OEM

    OEM

    Kualitas produk urang sarua jeung kualitas OEM urang, sabab bagian inti urang téh sami sareng supplier OEM.

Tentang Kami

Shandong Somes Biotechnology Co., Ltd. is located in dongying economic and technological development zone of shandong. Which is a high-tech enterprise specializing in the research, development, production and sales of water-soluble polymer composite materials. The factory covers an area of 60,000 square meters, with more than 200 employees and 2 production bases. The annual production capacity is 30,000 tons. Products include sodium carboxymethyl cellulose (CMC), polyanionic cellulose (PAC), ammonium carboxymethyl cellulose (ACMC), hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC) and hydroxyethyl cellulose (HEC). Cellulose ether series products…

  • Shandong Somes Biotéhnologi Co., Ltd.
  • Shandong Somes Biotéhnologi Co., Ltd.

panalungtikan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.