• Ammonium Carboxy Methyl
  • Hydroxyethyl Selulosa
  • Khusus Carboxymethyl Selulosa
Wilujeng Sumping
Pabrik lan Aplikasi Service Nyedhiyani saka CMC lan PAC

Dadi Apa Somes

Minangka profesional Produsèn global ethers selulosa
  • 10 Taun

    10 Taun

    Kita wis ing operasi kanggo luwih saka 10 taun. We are kebon produk kualitas lan support konsumen.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    jaminan kualitas produk kita, konsesi rega, pitakonan bab produk, Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    layanan delivery kawitan-tingkat, panjenengan bakal padha dikirim ing sembarang wektu lan ing sembarang panggonan.
  • OEM

    OEM

    Kualitas produk kita padha kanggo kualitas OEM kang, amarga bagean inti kita padha karo Supplier OEM.

Babagan awake dhewe

Shandong Somes Biotechnology Co., Ltd. is located in dongying economic and technological development zone of shandong. Which is a high-tech enterprise specializing in the research, development, production and sales of water-soluble polymer composite materials. The factory covers an area of 60,000 square meters, with more than 200 employees and 2 production bases. The annual production capacity is 30,000 tons. Products include sodium carboxymethyl cellulose (CMC), polyanionic cellulose (PAC), ammonium carboxymethyl cellulose (ACMC), hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC) and hydroxyethyl cellulose (HEC). Cellulose ether series products…

  • Shandong Somes Bioteknologi Co., Ltd.
  • Shandong Somes Bioteknologi Co., Ltd.

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.